Algemeen

De ouderraad heeft tot doel een samenwerking tussen school en ouders te bevorderen, ten bate van de kinderen. Zij bestaat uit een beperkt aantal geëngageerde ouders, maar vertegenwoordigt de stem van alle ouders.

De ouderraad ondersteunt de school en eerbiedigt hierbij het pedagogisch project van het schoolbestuur.

Vergaderingen

Op regelmatige tijdstippen vergadert de ouderraad. Deze vergaderingen gaan steeds door om 20u in de Sportschool (in de leraarskamer of in de refter). Alle ouders zijn steeds welkom, ook als ze nog niet officieel deel uitmaken van de ouderraad.

De data van de geplande vergaderingen en de verslagen vindt je hier.

Contact

  • Heb je een vraag voor de ouderraad of een onderwerp dat je graag aan bod zou laten komen, dan kun je steeds een mailtje sturen naar ouderraad (apestaart) desportschool (punt) be, hiermee bereik je álle ouders die lid zijn van de ouderraad, dat zijn er ongeveer 20.
  • Het huidige bestuur bestaat uit Sacha Diaine (co-vz), May Declerck (co-vz) en Els Vandenbulcke (penningmeester). Je kunt hen bereiken via ouderraad (punt) kern (apestaart) desportschool (punt) be
  • Je kunt ook gewoon iemand van de ouderraad aanspreken, bijvoorbeeld aan de schoolpoort. Momenteel (nov 2015) zijn volgende personen lid van de ouderraad: Annick Verween, Cathy Roelandts, Delfien Cloet, Elke De Dekker, Els Vandenbulcke, Eva Verstraete, Freekje Van Tilborg, Ilse Pauwelyn, Jutta Rogge, Lori Huyghe, May Declerck, Nele Van Landeghem, Peter Senecaux, Sacha Diaine, Steven Genbrugge, Sabine Van Leirberghe, Tineke Devens, Veerle Vandenbussche, Wim Van Den Driessche en Wim Goedertier. Je kunt hen ook bereiken op ouderraad (apestaart) desportschool (punt) be.
  • Als je een probleem of een vraag hebt kun je natuurlijk eerst en vooral bij de meester of juf terecht of bij de directeur.

Statuten

In 2010-2011 stelden we statuten op, die als leidraad kunnen dienen. Deze zijn hier beschikbaar. In 2015 werden ze lichtje gewijzigd, de nieuwe versie vind je hier.

Verslagen

De verslagen van de ouderraad zijn hier te vinden.

Activiteiten

Hier vind je een overzicht van de activiteiten die (mede)georganiseerd worden of (mede)gesponsord worden door de ouderraad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*