zaterdag 20 mei: quiz!

QUIZ2017Om in te schrijven: klik hier!

Uitstel is geen afstel: Op zaterdag 20 mei 2017 is er de 8ste editie van de sportschoolquiz.
Het organisatieteam is ondertussen in volle voorbereiding en het belooft net als vorig jaar opnieuw de moeite te worden. Onder het motto van never change a “succesformule”, wordt het opnieuw een mix van allerlei weetjes, speciallekes, “simpele” muziekvraagjes, maar ook amusement, vertier en lekkere tapasbordjes. Ook blijven we vasthouden aan het principe dat ook voor, een door de onschuldige kinderhand gekozen plaats, prijzen weggelegd zijn en niet alleen voor de eerste drie plaatsen.

Wil je deelnemen aan de schoolquiz? Schrijf je dan hier in, want vol is vol.
Het is de bedoeling dat je teams vormt van maximum 4 personen (en ook bij voorkeur 4 personen). Plaats een reactie onderaan deze pagina als je op zoek bent naar extra teamleden of vraag het via de facebook groep van De Sportschool.

Zijn er nog vragen? Stel ze dan via mail: quiz (at) desportschool (dot) be

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.