Enkele lyrische beschrijvingen van de bosklas L5

BOSKLAS
HET WAS SUPER LEUK WE MOCHTEN ALLEEN IN HET
BOS WANDELEN EN IK HEB VEEL KUNNEN SPELEN MET
VRIENDEN.

HET ETEN WAS OOK SUPER LEKKER.WE HEBBEN ZELF
VANILLE IJS GEMAAKT.

MMMM LEKKER.

WE HEBBEN IN HET IJSKOUDE WATER GEZWOMMEN.
IK HEB VISSEN GEZIEN DIE ZWOMMEN MET ME MEE.

IK WAS BEVROREN MAAR DE JONGENS MAAKTEN EEN
LEKKER WARM VUURTJE.
DE LAATSTE AVOND HEB IK VEEL GEDANST MET HANNAH EN
SOEKINA EN NATUURLIJK MEZELF .
MAAR SPIJTIG DAT WE DAN ‘S MORGENS VROEG MOESTEN
VERTREKKEN.

Nika


(Klik hier als je bovenstaande foto's niet kunt zien)
DE BEKENTOCHT WAS HET LEUKST, we waren nat. Maar dat kon mij niks schelen. Bez, Max en ik waren alle drie in het water gevallen tijdens de bekentocht. Veel natuur voor een lange duur. Spijtig moesten we Frans doen. De laatste avond was de leukste avond : lekkere chips, heerlijke hapjes. Dit was de leukste bosklas ooit.
Nobel

Het is superleuk geweest bij de bekentocht, ik ben een paar keer gevallen maar dat was leuk. We kregen de vrijheid bijna elke dag maakten we een kampvuurtjes. De laatste avond moesten we slowen en dan kregen we chips en hapjes. Hanne en ik hebben vanille ijs gemaakt.
Eva

Ik en nog 10 anderen hebben in het meer gezwommen en hebben de bekentocht gedaan; tot ons middel in de modder en water tot de schouders, met andere woorden KEITOF !!!! Het slowen was verschrikkelijk !!!! maar alles bij elkaar was het wel leuk
Juul

De bosklas was echt leuk : Juul en ik hadden het eerste kampvuur samen aangestoken. We hebben in vrieskoud water gezwommen en vissen proberen harpoeneren maar dat lukte niet. We hebben ook een bekentocht gedaan en veel Frans geleerd en Stijn had een beetje te veel suiker binnen.
Bez

Bosklas was vijf leuke dagen en soms kreeg juf grijze haren.
De kamers waren goed verdeeld en ik heb me niet verveeld.
Het kampvuur vond ik het allerleukste met de marschmallows en de snoep
kreeg je aan het kampvuur geen koude poep.
Het slowen was een beetje genant
Ik moest met Juul en dat is mijn ….
Het was de maks xxx
Isèle

Bosklas was supercool, we gingen naar de winkel en kochten veel eten en drinken
Op de kamers was het soms te luid
op de bekentocht was het leuk mijn broek was nat , onze slaapkamers stonden op de berg
het meer gans beneden, het was zeeer leuk
Mylo

Ik heb samen met Bez, Mylo en Andres het kampvuur elke keer aangestoken en tijdens het hout
sprokkelen hebben we een vos gezien, er viel een denneappel op ijn hoofd
Kobe

Samen met heel de klas buiten spelen en in een ijskoud meer zwemmen!!
Het kampvuur was altijd gezellig en lekker warm. De volgende dag weer even zonnebaden.
Bosklas was gewoon top !!!!!
Malou

We stonden op punt om te vertrekken en de stress kwam erbij, we kwamen aan en mooi dat het daar was, berg op , berg af was vermoeiend
We moesten slapen maar dat deden we niet
we pakten een kussen in de hand maar één ding weet ik zeker
het was plezant !!
Phara

De tofste bosklas
Het was leuk , we konden zwemmen in de beek en we hebben ook een bekentocht gedaan. We moesten over omgevallen bomen klimmen, wee maakten waffels en ijs, het was super lekker en de fuif was de maks!!
Elke avond kampvuur en lang stappen maar het was de moeite waard want het was naar de winkel!
Ik ben hees maar dat kan de bosklas niet verpesten
Hanne

De eerste dag zei ik van wat een mooie plek en zeker al die mooie natuur.
Dat kampvuur was superleuk en ik heb foto’s getrokken van dit kampvuur.
Toen we naar de winkel gingen, had ik ondertussen een dode vos gezien.
Op bekentocht was het nat en koud mijn kleren super nat !!
Er waren drie honden : Boulitta, Bono en Kay.
De laatste dag moesten we slowen en dat was supersaai, zeker met Bez !!
Het eten was superlekker en dan mocht het feest beginnen.
Met spijt ging ik naar huis, bosklas was super !!!
Selin

We kwamen toe en direct ons eerste uurtje Frans, dat was balen maar als het voorbij was speelden wij in het gras. ’s Avonds zaten we allemaal gezelschapsspelletjes te spelen.
Zaterdag kwam er volk, mijn mama en papa waren er en we aten BBQ, deden een bekentocht,
dan gingen mama en papa weg jammer. We zijn ook een keer naar de winkel geweest en dat was 8 km te voet en dan naar huis naar ons gewoon leventje.
Andres

Bosklas was leuk, elke avond maakten we een kampvuur, 200 slagen in het koude water waren wel koud. Er waren zovell dieren, een dode vos, een flinke vlinder, een pad die we gered hebben, mieren,…
Nika, Kiya en ik deden alsof we in de prehistorie leefden, 3 honden waren erbij.
Wij moesten Frans van buiten leren maar dat was een 1-aprilgrap.
Ijs hebben we gemaakt en geproefd, we hebben ook gedanst, onze stokken slijpen met een zakmes, een vredeskamp, een klein bronnetje, omgevallen bomen met mos begroeid, onze kleren nat …….
en nu moeten we naar huis!!!!!!!
Hannah

We hebben leuke dingen gedaan zoals : BBQ, dat was lekker en ik heb in een koude vijver gezwommen, een boswandeling gemaakt, leuke spelletjes gespeeld over leven in de prehistorie en we probeerden een vis te vangen. Er waren ook mooie bloemen, prachtige kampvuren, een pad in een put, we moesten ook slowen dat was grappig. We moesten de hele tijd op een neer, de vijver was beneden, de kamers en keuken boven;
Kiya

Het was super tot ! We hebben zelfs in de bron gezwommen. Phara en ik hebben een eiland midden in het water gevonden. Op onze kamer was het ook super, we speelden lach je rijk en monopoli. De mop van juf op 1 april was niet zo leuk. Dinsdag moesten we onze valiezen maken. Het slowen was niet zo leuk maar nadien was het wel tof. Woensdag vertrokken we met de bus en daar hebben we 2 films gezien. Toen ik thuis was, miste ik bosklas al
Mila
Op bosklas was er beneden een beek, we gingen er naar toe omdat dat zo tof leek.
De natuur trok ons aan met al haar kracht en we bleven dankzij de pracht.
Langs het water in het gras keken we met drie naar de keien in de beek,
plots zagen we een ijsvogel over het water wat zo natuurlijk echt leek.
We doen ons ogen dicht luisterend naar het stromend water en zachtjes doezel ik wegus en daa
en de rest rondom ons heeft pech, want we genieten en luisteren niet meer naar de realiteit en later heb ik totaal geen spijt.
Lotte

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.